echo karriere logo

05. september 2022Ofte stilte spørsmål om echo karriere 2022

Vi har samlet noen svar på de vanligste spørsmålene vi får om om echo karriere 2022.

Q: Er karrieredagene kun for informatikkstudenter?

A: Karrieredagen er for alle som studerer IT, tekonologi eller andre relevante studier. Så om du studerer IT, eller er rett og slett bare nyskjerrig, så er det bare å komme innom.

Q: Hvor blir karrieredagene avholdt?

A: Karrieredagene blir avholdt på Forum Scene i Fjøsangerveien 28, 5054 Bergen, rett ved Danmarksplass. Benytt gjerne reiseplanleggere som Google Maps, Skyss Reise eller Entur om du er usikker på hvordan du kommer deg dit.

Q: Kan jeg komme selvom jeg ikke er underlagt echo - Linjeforeningen for informatikk, eller student ved UiB?

A: JA! Karrieredagene er åpne for alle, og du trenger ikke være student ved UiB for å komme innom. Vi har tatt kontakt med andre linjeforeninger for å få ut informasjon om karrieredagene, og vi håper at det vil være mange som kommer innom.

Q: Er det krav om student ID for å komme inn?

A: Nei, det er ikke krav om student ID for å komme inn. Vi har valgt å ikke ha krav om student ID for å komme inn, da vi ønsker å gjøre karrieredagene tilgjengelig for alle som er interessert i IT.

Q: Har dere påmelding?

A: Nei, vi har ikke påmelding, så det er bare å komme innom. Om du vil delta på Appfarm sin workshop, så må du registrere deg i forveien på appfarm.echokarriere.no.

Q: Hva er prisen for å delta?

A: Karrieredagene er gratis å delta på.

Q: Jeg finner ikke det jeg lurer på. Kan jeg kontakte dere?

A: Ja, du kan kontakte oss ved å sende en epost til kontakt@echokarriere.no, eller ved å sende en DM til @echokarriere på Instagram.