echo karriere logo

Workshops

På echo Karriere sine karrieredager skal vi arrangere workshops som det er mulig å delta på. Nedenfor kan du lese mer om de ulike workshopsene.

React for dummies

 • Selskap: Bouvet AS
 • Tid: 8. september 10:00 - 11:30

Christian og Troy tar dere med på en guidet tur gjennom oppsett av en grunnleggende React applikasjon. På veien vil vi ta en titt på ulik funksjonalitet i moderne React, og i tillegg få et innblikk i Kanye West sine tanker.

Teamarbeid som konsulenter

 • Selskap: CGI Norge AS
 • Tid: 8. september 11:45 - 13:15

Hos oss vil dere få en praktisk case som dere skal få prøve dere på. Vi leker kunde og dere skal få prøve dere som konsulenter. Det innebærer blant annet kundemøte, leveranse og en kjapp salgspresentasjon. Ikke skummelt, snarere gøy(!) Dere får litt rask teori og tips før casen.

Er dette fremtidens kunst?

 • Selskap: Knowit
 • Tid: 8. september 13:30 - 15:00

Med Johnny Bjånesøy (data scientist, Knowit) og Bjørn Melvold (Art Director, Knowit)

Bildegeneratorer som DALL-E, Imagen og Midjourney har på sin korte levetid fascinert en hel verden. På denne workshopen får du vite hvordan de fungerer – om teknologien bak, de underliggende komponentene og hvordan en kan skape bildemodeller på en forståelig måte, der vi viser både muligheter og begrensninger. I workshopen tester vi også verktøyet Midjourney der du får prøve hvordan det fungerer.

Workshopen passer for alle som har interesse for temaet. Ta med laptop med installert Discord-bruker.

Visualisering av data fra Bergen Bysykkel

 • Selskap: Stacc AS
 • Tid: 9. september 11:30 - 13:00

MAKS 14 DELTAKERE!
I denne workshopen bruker vi webteknologiene NextJS og Mapbox for å visualisere data fra Bergen bysykkel sine API. Vi kommer til å koble dataen til koordinater på kart, og jobbe med ulik fremstilling og sortering av de ulike datapunktene.

Løsning av realistisk case, der samarbeid, kommunikasjon og typiske problemstillinger er i fokus.

 • Selskap: Netcompany
 • Tid: 9. september 11:30 - 13:00

I denne workshopen skal studentene løse en realistisk teknisk case. Vi deler studentene i mindre grupper, hvor de skal samarbeide med å komme opp med løsning. Til slutt diskuterer vi løsningene som har kommet, og snakker om samarbeidet, hvilke utfordringer de møtte underveis og hva de har lært.

Denne workshopen er god trening til tekniske intervjuer som studentene kan støte på igjennom jobbsøkingingsprosessen.

SuperPowerHour

 • Selskap: Appfarm AS
 • Tema: Apputvikling
 • Tid: 9. september 13:30 - 15:00

Krever påmelding
Har du lyst på superkrefter? Bli med på vår SuperPowerHour, et 60-minutters hackathon hvor du får bygge ekte applikasjoner i lysets hastighet – uten å skrive kode.

More information:
Vi er Appfarm, en norsk scale-up basert i Oslo, og vi har utviklet en no-code platform for lynrask, full-stack utvilkling av skreddersydde webapplikasjoner (PWA). Vi er i sterk vekst og søker flere som vil bli med oss i no-code-revolusjonen.

Vi mener at god software ikke krever manuell koding. Å starte fra scratch og skrive kodelinje på kodelinje for enhver applikasjon mener vi er bortkastet tid i mange tilfeller. I stedet bør utviklere bruke ferdigstilte – men likevel fullt konfigurerbare – komponenter i utviklingen, og etterlate manuell koding til spesielle anledninger.

Vi er ikke de eneste med dette synspunktet. Gartner estimerer at low/no-code-teknologi vil stå for 65 % av apputvikling innen 2024. Du vil møte mange systemer i fremtiden som er bygget på low/no-code. Hvem vet? Kanskje du vil være personen bak dem?

Er du nysgjerrig på den enorme kraften i no-code? Ta med deg laptopen din og bli med!

Gå til påmelding

Kunstig intelligens

 • Selskap: Kantega
 • Tid: 9. september 13:30 - 15:00

Ta med deg maskinen, og bli med på en reise gjennom en verden av kunstig intelligens. Hos oss vil dere få en oversikt over landskapet, og bli småskitten på hendene med low-code maskinlæring.