Gjensidige

Logo of Gjensidige

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs, og har tilbudt forsikringstjenester i mer enn 200 år. Vi har rundt 4 000 ansatte og tilbyr forsikringsprodukter i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing.

I Gjensidige er vi opptatt av å tilby tjenester som hjelper kundene våre i hverdagen deres, og som de opplever at er enkle å forstå og bruke. Digitalisering og utvikling av tekniske løsninger er et viktig satsningsområde for oss. Over 200 engasjerte IT-hoder jobber hver dag med å utvikle nye tekniske løsninger og forbedre dem vi allerede har. Teknologene våre har mange spennende oppgaver og jobber blant annet med digitalisering av produkter og tjenester, design, Robotics og AI, integrasjon og prosessautomatisering og forretningsutvikling. Brenner du for å optimalisere og utvikle digitale løsninger? Da kan Gjensidige være noe for deg. Hos oss får du jobbe i et ungt og sosialt miljø. Du vil også få god opplæring, oppfølging og spennende karrieremuligheter.

Klikk deg gjerne innom standen vår for å stille eventuelle spørsmål dere har, eller kun for en prat om karriere i Gjensidige. En utvikler og HR-intern fra Gjensidige vil være tilstede og med glede svare på deres spørsmål, samt gi informasjon om ulike tilbud vi har for studenter. Stikk innom da vel!

echo karriere logo

echo karriere er en karrieredag for IT-studenter i Bergen.

Powered by

© 2021 echo karriere